De ce un album de nunta? Fotograf nunta - Gabriel Samson
2747
post-template-default,single,single-post,postid-2747,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

De ce un album cu fotografii de nunta?

24 ian. De ce un album cu fotografii de nunta?

Cu totii avem povesti unice de spus, evenimente care ne-au format, momente speciale care ne-au definit. Amintirile noastre dau vietii un inteles si cu toate astea le pierdem de-a lungul timpului.

Un album cu fotografii de nunta ..tip carte sau story cum se mai spune la noi, este o alternativa cu adevarat originala, contemporana, pentru albumul de nunta traditional. Acesta spune povestea din ziua nuntii tale de la inceput pana la sfarsit, cu un ritm aproape cinematografic.

Albumul de nunta amesteca fotografii unice si de secventa, fotografii pe un singur spread sau pe o singura pagina pentru a maximiza impactul vizual al fotografiilor de la nunta ta.

Albumele mele de nunta sunt create de unii dintre cei mai buni furnziori din domeniu, folosind cele mai bune materiale, de la copertile de piele, textile si piele ecologica pana la hartia folosita pentru imprimarea fotografiilor la rezolutie mare.

Ca fotograf nunta cred ca albumul tau de nunta trebuie sa fie unic.. asa cum esti si tu. Si mai cred ca persoanele care vor pretui cel mai mult albumul tau.. nu s-au nascut inca.

Urmareste mai jos un clip cu amintiri si fotografii de nunta ale mirilor mei, stranse in cateva albume. Sper sa-ti placa!

Fotograf nunta – Gabriel Samson from Sammy on Vimeo.

fotograf de nunta

3 Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.