Totul despre sedinta foto de logodna! Fotograf de nunta Gabriel Samson
2761
post-template-default,single,single-post,postid-2761,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Sedinta foto de logodna! Chiar trebuie?

03 feb. Sedinta foto de logodna! Chiar trebuie?

In primul rand, ce este sedinta foto de logodna?

Pentru aceasta intrebare, ca fotograf de nunta, am mai multe raspunsuri, dar cele mai importante sunt: ocazia de a ma vedea pe mine, ca fotograf,  in actiune , de a ne cunoaste mai bine,  de a stabili o legatura intre noi, de a avea certitudinea ca ai facut alegerea corecta atunci cand m-ai ales si de a scapa de tracul pe care multe cupluri il au in fata camerei. Si sa nu uitam, de cele mai multe ori sunt primele voastre fotografii de cuplu facute de un fotograf profesionist.

Imi place sa fac sedinte foto de logodna, deoarece, dupa cum spuneam mai sus, acest lucru imi da posibilitatea sa ne conectam inainte de ziua cea mare, pentru ca exista mai putina presiune, graba si putem pune in aplicare mai multe idei ( funny, romantice, clasice, cu o tema anume, etc. ).

La inceput, nu acordam o importanta atat de mare acestor sesiuni foto,  dar pe parcurs mi-am dat seama de mai multe lucruri printre care si faptul ca, am observat eu, in ziua nuntii.. oamenii – invitatii, prietenii mirilor, familia.. ma cunosteau deja si eu erau foarte lejeri in fata camerei la sedintele foto si nu numai. Sunt constient ca multe cupluri au semnat cu mine, in primul rand,  pentru ca au fost atrasi de stilul meu de fotografie, stiam ca vor fi impresionati de fotografiile pe care le voi face la sesiunea de logodna  si vor avea mai multa incredere in ei, mult mai multa, atunci cand va fi nevoie – anume in ziua nuntii, dar nu observam legatura pe care o are acest gen de sedinte cu invitatii. Ei bine, prietenii si familiile mirilor de asemenea vor fi impresionati, pentru ca vad fotografiile inainte de nunta si asta ne ajuta foarte mult, atat pe mine cat si pe ei. Nu voi mai fi un „fotograf de nunta anonim”, ci voi fi  fotograful „acela”care a facut fotografiile „acelea superbe”. Vor scapa de trac pentru ca vor avea mai multa incredere in mine, vor sti ca stiu ce fac si ca indicatiile pe care le voi da privitor la posing, atitudinte, etc ii vor avantaja in fotografiile pe care le obtinem. De aici am castigat deja o foarte buna cooperare din partea lor pe parcursul evenimentului. Vom putea economisi timp, vom putea zambi mai mult, vom sti cu totii ce avem de facut si veti avea o girja in minus pe lista voastra 🙂

Pana acum avem incredere si cooperare, atat pentru voi ca miri cat si pentru invitatii vostrii. Stiu ca sunt ingrediente ce trebuie sa faca parte din reteta nuntii tale, mai ales in relatia cu fotograful de nunta, pentru a obtine rezultatele dorite. Daca pana acum ezitai in legatura cu aceasta sedinta,  sper ca te-am facut sa afli raspunsul la intrebarea din titlul acestui articol.

Ca fotograf de nunta, am avut ocazia sa fotografiez multe cupluri. Cuplurile au fost intotdeauna diferite dar au avut de cele mai multe ori un lucru in comun.. intrebarile si emotiile! „Noi cu ce ne imbracam?” , „Unde vom face sedinta de logodna?”, „La ce ora?”, „Dar noi nu stim sa pozam!”, „Venim singuri?”. Stiu ca sunt intrebari pe care ti le pui si tu chiar acum :). Iti voi raspunde la fiecare dintre ele in articolul viitor, pana atunci, daca nu te grabesti, te poti uita si la albumele mele de nunta!

2 Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.